DNS szekvenálás

Emlő- és petefészekrák
Gyakori genetikai betegségek
Komplex genetikai diagnosztika
Rákterápia
Diagnosztikai csomagok
Vizsgálat kérése

Ma már annyi mindent tudunk a körülöttünk lévő világról, de hogy milyen programozottság alapján működik a testünk, egyedi életünk szempontjából sokkal fontosabb.

Egy felelősségteljes életvezetéshez elengedhetetlen genetikai információnk ismerete.

A mi kezünkben van a döntés, hogy megismerjük-e genetikai információnkat!

Mindannyian egészségesen szeretnénk élni, de mindenkinek mást jelent ez aszerint, hogy milyen géneket hordozunk.

„A genetikai információm megismerése nagy hatással volt az életminőségemre, mert megtudtam, hogyan élhetek egészségtudatosabban.”

/

DNS szekvenálás

Újgenerációs szekvenálás

A DeltaGene laboratórium a DNS és RNS szekvenálások teljes spektrumát képes lefedni. Jelenleg a cégünk tulajdonában 3 Újgenerációs szekvenáló platform is megtalálható, amelyek segítségével a mintaszámnak és az igényeknek megfelelően tudjuk a lehető legköltséghatékonyabb megoldást választani anélkül, hogy mintáit külföldre kellene küldeni.

Személyreszabott ajánlatainkat kérje a info@deltabio.hu email címen.
NGS szekvenálás megrendelő lap letöltése

Illumina NextSeq 500 szekvenátor

Nagyobb volumenű szekvenálásokra szolgál a NextSeq 500 platform. 1 futtatásból akár 400 millió leolvasás, 120 Gb nyerhető ki és 150 bp-os leolvasási hosszal readenként. Ekkora léptékű adatot már teljes exomok és transzkriptomok képeznek, de egy ilyen futtatással már teljes genomok, akár 1 humán genom is megszekvenálható.

Illumina MiniSeq szekvenátor

Az Illumina MiniSeq platform kapacitása futásonként 8 Gb, így 25 millió read nyerhető egy futásból, az egyes readek leolvasási hossza maximum 150 bp. Ideális választás targetált DNS és RNS szekvenálásra, egyes gének illetve jelátviteli útvonalak vizsgálatára. Kisebb léptékű szekvenálási projektekhez ideális választás lehet a technológiájához képest gazdaságosabb üzemeltetési költsége miatt.

Ion Torrent PGM szekvenátor

A Thermo Fischer cég IonTorrent PGM szekvenátora jelenleg a piac egyik leggazdaságosabban üzemeltethető szekvenátora. Egy futásban nagyjából 1-2 Gb információ leolvasására képes 5 óra alatt. Az átlagos leolvasások hossza akár a 400 bázist elérheti. Ezen tulajdonságai kitűnően alkalmassá teszi kisebb genomok újra szekvenálására, vagy kevert minták minőségi analízisére.

Kapilláris (Sanger) szekvenálás

Kapilláris szekvenátorainkkal plazmidok és PCR termékek szekvenálását vállaljuk. Platformjaink egyszerre 8, 96 vagy akár 384 minta párhuzamos futtatását teszik lehetővé.

Amit nyújtunk:

  • szakértelem, gyorsaság, megbízhatóság
  • ingyenes univerzális (M13, T7, stb.) primerek
  • on-line rendelés weboldalunkon, a minta kézhezvételétől számított két munkanapon belül ugyanitt az eredmények letölthetők

Egyéni elképzeléseivel kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, melyet a Rólunk menüpontban talál, illetve minden oldal alján. Bármilyen jellegű kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Rendeléshez kérjük regisztráljon honlapunkon. A regisztrációt és a rendelés menetét megkönnyítendő kérjük olvassák el az oldalakon elhelyezett segítséget, amelyeket a gomb alatt talál.

Kapilláris szekvenálás árak

Áraink nettó árak és csak online rendelés, illetve minimum 5 db minta megrendelése esetén érvényesek.

Kedvezményes csomagajánlatainkat kérje az info@deltabio.eu-n vagy az info@deltagene.hu-n!
Plazmid vagy PCR termék szekvenálás:
2450 Ft / minta
PCR termék tisztítása:
450 Ft / minta
Csak futtatás:
450 Ft / minta